Tradition plus innovation

Tradition plus innovation

Robusta visioner och idéer säkrar företaget för framtiden.

Sedan 110 år står kvalitet och innovation i förgrunden för KRONEs företagsfilosofi. Även idag är denna ansats konsekvent förankrad. Vi satsar alltid på en robust, praktisk och effektiv utrustning av våra produktlinjer. Och erbjuder en omfattande service så att du och dina trailrar alltid är på den säkra sidan.

Robust och lönsam – Våra trailrar står för solida svetsprocesser och en stabil utrustning. Och vår innovativa transportpraxis lämnar inget övrigt att önska när det gäller praktiska funktioner och lastningseffektivitet. Det samlade resultatet: maximal lönsamhet med minimala kostnader.

”All-in-KRONE” – allt från en källa – Bakom begreppet ”All-in-KRONE”-trailer döljer sig bl.a. komplett-KRONE-trailern. Alla delar är försedda med ett KRONE referensnummer. Vid alla frågor när det gäller service, underhåll och reservdelar kan vi på detta sätt hjälpa dig ännu snabbare.

Förstklassig utrustning, säkerhet över hela Europa – Du kan besluta dig för en utrustning med KRONE-delar eller för integrering av komponenter från andra tillverkare. Du får alltid en trailer med förstklassig utrustning och säkerhet du får en säkerhet som det finns ett servicenät i hela Europa att falla tillbaka på. Våra kvalitetskrav upphör nämligen inte vid våra trailrar. Vi räknar oss som tjänsteleverantörer för allt som rör trailern. Vår medföljande service är skräddarsydd efter dina behov.