Krone-teamet

Krone-teamet

En god atmosfär skapar kvalitet.

Hos oss har alla medarbetare samma mål. De vill leverera den bästa lösningen för deras önskemål till våra kunder. För att våra medarbetare ska göra dina och våra kvalitetskrav rättvisa är utbildning och vidareutbildning bärande pelare i vår företagsfilosofi.

Unga människor är vårt fundament – Väldigt många unga människor går igenom en utbildning för väldigt många olika yrken hos KRONE. På detta sätt kan vi täcka en stor del av behovet av kvalificerad arbetskraft från de egna leden.

En välunderbyggd utbildning som en grund för kvalitet – Det klassiska insteget för en karriär hos KRONE är en yrkesutbildning inom ett industritekniskt yrke eller inom ett kontorsyrke. Parallellt med detta erbjuder KRONE dubbla studier.

Insteget för att klättra uppåt – Som en instegsmöjlighet för studenter finns det ett anspråksfullt tvåårigt traineeprogram med målet att rekrytera nya förmågor till företagsledningen.

Ta fram fler kunskaper – Naturligtvis hjälper vi dessutom vår personal med olika erbjudanden om vidareutbildning som får mycket respons.