Krone Carrier System

Alvázrendszer

Mindig jó választás.

A KRONE a rendkívül erős, robusztus váltórendszerek vezető szállítója. Oka: A Box Carrier váz rendkívül ellenálló, rugalmas és funkcionális kialakítással rendelkezik. Mit jelent mindez Önnek: Még gyakori cseregyakoriságnál is garantált az akadálytalan munkamenet. Évtizedek óta gyártunk váltórakfelületeket és csereszekrényeket, mindezt pedig első osztályú bevonat-minőségben. Ezen a téren is követendő példát állítottunk fel a gyors logisztikai üzletmenetben.

A hatékonyság mindig jó eredménnyel jár - A rakományegységek cseréje hatékony megoldásokat. Évek hosszú sora alatt olyan rendszereket fejlesztettünk és állítottunk össze, amelyek több mit kiválóan teljesítik a gazdaságos szállítási folyamat követelményeit.

Mindig a megfelelő megoldás – minden igényre - Váltóhidas logisztikai építődoboz-rendszerünk segítségével minden igényére testreszabott megoldásokat találhat. Legyen szó a könnyített rakodási eljárásokról, manőverezési biztonságról, vagy a széria-összetevőkkel való felszerelésről.

Ügyfeleink javára – gyakorlatorientált megvalósítás - Az üzletág vezető gyártójaként folyamatos párbeszédet folytatunk ügyfeleinkkel, akiknek a kemény napi üzletvitelhez feltétlenül szükségük van rendszereink robusztus kialakítására. A partnerségen alapuló továbbfejlesztés garantálja a testreszabott, kiforrott logisztikai megoldásokat. A példás minőség első osztályú értékőrzésről gondoskodik.

A ponyvák terén kell némi rugalmasság. Éppen ezért a KRONE a ponyvaboxok terén se hagy teljesítetlen kívánságokat. Legyen szó fix tetőről, hamburgi fedélről, vagy ponyvás tolótetőről, oldalfallal, Curtainsider-rel, vagy oldalfal-Curtainsider, minden felhasználási célra megfelelő ponyvaboxot találhat.