Krone hosszú tehergépjármű

Hosszú tehergépkocsi

Nagyobb terhelhetőség, alacsonyabb fogyasztás.

Hosszú kivitelű teherautónk a hatékony és a gazdaságos közúti áruszállításra szolgál. Alapja az a koncepció, amit az elmúlt évtizedekben következetesen továbbfejlesztettünk. Ez a haszonjármű-kombináció a tehergépjármű lehető legjobb kihasználását teszi lehetővé és tonna-kilométerenkénti alacsonyabb fogyasztás mellett csökkenti a közlekedés káros hatásait.

A szállítási hatékonyság növelése - A fuvarok 80 %-nál nem a tömeg, hanem a raktérfogat jelenti a korlátozó tényezőt. A hosszú tehergépkocsikhoz hasonló, innovatív haszonjárművek jelentős mértékben hozzájárulnak a közúti áruszállítás és a szállítási láncok hatékonyságának növeléséhez. Kevesebb fuvarra van szükség, csökken az üzemanyag-fogyasztás, ezáltal pedig a károsanyag-kibocsátás.

Hosszú tehergépjárműveink már évtizedes múltra tekintenek vissza a skandináv országokban. 25,25 m-es hosszúságával és akár 150 m3 raktérfogatával a hosszú tehergépkocsi akár 40 %-kal több rakomány befogadására is alkalmas. A felszerelés műszakilag a legújabb műszaki színvonalat képviseli. A gépkocsi például nyomtartó- és fékasszisztenssel is rendelkezik. A utánfutók intelligens stabilizáló rendszerrel (RSS) ellátott elektronikus fékezőrendszerrel (EBS), egyedi tengelyterhelés-kijelzővel, valamint tolatókamerával rendelkezik.

Ezen túlmenően a hosszú tehergépkocsi moduláris koncepciója is igen meggyőző. A leggyakrabban használt rendszer a gépkocsi és a fix, valamint a cserefelépítmény és az általunk kifejlesztett nyerges felépítményes Dolly kombinációja. A jogszabályban megkövetelt kanyarfutás (BO erő-kör) teljesítése érdekében a Dolly aktív kormányzású mellső tengellyel is rendelkezik.

Az előnyök áttekintése

  • A csekélyebb forgalmi terhelés tehermentesíti az utakat.
  • Alacsonyabb tonna-kilométerenkénti üzemanyag-fogyasztás.
  • Akár 50 %-kal több raktérfogat.
  • Akár 30 százalékkal több CO2-megtakarítás.

További különlegességek

Vannak még kérdései?

Használja a kapcsolat-felvételi űrlapot A kapcsolat-felvételi űrlaphoz
Vagy keresse meg a legközelebbi kapcsolattartót

ADATLAPOKAT

Részletes adatlapokat itt talál: