A KRONE Csapata

A KRONE Csapata

A minőséget a jó légkör garantálja.

Nálunk minden munkatársat egy cél hajt. Ügyfeleink kívánságainak megfelelően, a legjobb megoldást kínáljuk. Munkatársaink ennek köszönhetően a saját és vállalatuk minőségi igényeinek is igyekeznek eleget tenni, ezért a képzés és továbbképzés vállalati filozófiánk meghatározó alappillére.

Fiatalok jelentik vállalatunk alapkövét - A KRONE vállalatnál, különféle szakmákban számtalan fiatal szerez szakképzettséget. Ennek köszönhetően a képzett munkaerővel kapcsolatos igény nagy részét házon belül biztosítjuk.

A minőség alapja a megalapozott szakképzettség - A KRONE vállalaton belüli karrier alapja klasszikusan az üzleti-technikai vagy kereskedelmi szakképzettség. Ezzel párhuzamosan a KRONE duális felsőoktatási tanulmányokat is nyújt.

A felemelkedés kezdete - A felsőoktatási hallgatók belépésének elősegítése érdekében a KRONE igényes, kétéves gyakornoki programot is kínál, amelynek segítségével kiválasztásra kerül a vállalat vezető-utánpótlása.

Még több tudást az utakra - Személyi állományunkat természetesen különféle továbbképzéseken való részvételre ösztönözzük, amelyek komoly visszhangra találnak.