Krone haszonjármű-csoport

Krone haszonjármű-csoport

Megfelelő megoldás minden szállítási feladatra.

Gyors áttekintés – a KRONE következetesen ezt a stratégiát alkalmazza már évek óta és ennek megfelelően alakította haszonjármű-gyártási tevékenységét. Az új KRONE haszonjármű csoporttal a KRONE a lehető legjobban igyekszik megfelelni a jövő kihívásainak.

A Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH és a BRÜGGEN Fahrzeugwerke und Service Gesellschaften 2016 elején hivatalosan is összeolvadt. Ezzel az olyan KRONE leányvállalatok, mint a gigant Achsen, a KRONE Used, a törökországi pótkocsi-üzem és a különféle külföldi értékesítő társaságok is beolvadtak az új KRONE haszonjármű-vállalatcsoportba.

Mivel a hosszú évek óta hozzáértő partnerként együttműködő BRÜGGEN vállalatot birtokló családban nem volt olyan örökös, aki továbbvitte volna a vállalatot, ezért a Brüggen és a Krone család a vállalatok összeolvadása mellett döntöttek.

Az új szövetség keretében a vállalatokat következetesen és stratégiai szemlélettel közelítették egymáshoz. Az „Előrehaladás 2020“ munkacím alatt az elkövetkező években minden egyes gyártási telephelyet (Werlte, Herzlake, Dinklage, Lübtheen és Tire) úgy kapcsolják egymáshoz, hogy mindenhol azonos termékarchitektúrával, azonos termékszerkezettel, azonos folyamatokkal, és azonos informatikai rendszerrel fognak dolgozni. A KRONE haszonjármű-csoport számára ez alapozza meg a további nemzetközi, fenntartható és nyereséges növekedést ebben az egyre keményebbé váló versenykörnyezetben.

A KRONE, Brüggen és a gigant márka továbbra is változatlanul fennmarad. A hatékonyság növelése érdekében azonban a fejlesztésben, a gyártásban és a beszerzésben kihasználják a szinergiahatásokat. Az új KRONE haszonjármű-csoport a KRONE Commercial Vehicle SE cégnevet viseli. A vállalat székhelye az emslandi Werlte.