Termelési telephelyek / forgalmazó társaságok. Otthon az egész világban.

Termelési telephelyek / forgalmazó társaságok

Otthon az egész világban.

Tudta, hogy a Krone ma már öt üzemben gyárt haszonjárműveket és Krone jármű-részegységeket? A Brüggen Csoporttal való fúziót követően négy németországi telephelyen, valamint a török Tire városában (Izmir mellett) működik gyárunk.

Emsland a Krone vállalat hazája. Werlte és Herzlake városában két járműgyárunk működik. A werltei székhelyen gyártjuk a ponyvás félpótkocsiks utánfutókat, pótkocsikat, felépítményeket és az alvázakat. A kerek 30 km távolságban lévő Herzlake városában cseretartályokat készítünk, és az expressz csomagszállító futárszolgáltatások (KEP) számára gyártunk különleges járműveket. Dinklage ugyancsak Alsó-Szászországban található. Ezen a telephelyen gyártjuk a KronE Trailer Axle-t. A friss-, hűtött-, és szárazáru-szállításra szolgáló Krone Dry Liner és Cool Liner járművek a lübtheeni telephelyen látják meg a napvilágot (Mecklenburg-Előpomeránia).

A török Tire városában 2013 óta folyik termelés. Ezen telephelyen meghatározóan a török piac és a környező országok számára gyártunk Profi Liner és Mega Liner sorozatú járműveket.

Az átütő erejű termelés mellett nagy hangsúlyt fektetünk erős értékesítési csapatainkra is, akik szoros kapcsolatot ápolnak ügyfeleinkkel. Egyes országokban saját leányvállalatokat alapítottunk, amelyeket a skandináv országoktól kezdve a Benelux-államokon, valamint Magyarországon és Törökországon keresztül, egészen Kazahsztánig stratégiai szemlélettel építettünk fel az elmúlt években. Más országokban olyan professzionális partnerek hozzáértésére támaszkodunk, akik a Krone vállalathoz hasonlóan élik meg az ügyfél-közeliséget és a megbízhatóságot.

A Krone haszonjármű-csapata jelenleg pontosan 2.500 embernek ad munkát – a megbízások bonyolításától kezdve egészen a beszállítók ellátásáig. Mindenki egyetlen közös céllal végzi munkáját: Ügyfeleinket olyan kiváló minőségű járművekkel látjuk el, amelyekkel elégedettek lehetnek.