Krone Spare Parts

Alkatrészek

Minden közvetlenül egy forrásból.

A KRONE pótalkatrész-szolgáltatása - A fuvarozóknak komoly kihívásokkal kell megküzdeniük és a lehető legmagasabb minőségi igényeket támasztják a járműgyártókkal, valamint termékeik és szolgáltatásaik minőségével, megbízhatóságával és az általuk nyújtott támogatással szemben. A szerviztámogatást a KRONE kötelességének tartja, ami nem ér véget a gyár kapujában. Átfogó pótalkatrész-kínálatot nyújt: a kínált alkatrészek testreszabottak, de standard tartozékok is rendelhetők. Folyamatosan biztosítjuk az említett alkatrészek lehető leggyorsabb és megbízható szállítását. Online, e-mailben vagy telefonon.

„Az ügyfelek részére nyújtott szolgáltatások folyamatos javítása“. Ez az a kihívás, amelynek megoldását a KRONE szervizmunkatársai célul tűzték ki maguk elé. A KRONE mostantól kezdve Online Shop szolgáltatást is biztosít. Segítségével gyorsan és egyszerűen megrendelheti a tartozékokat. Nézzen be hozzánk.

 

A legfontosabb előnyök áttekintése.

  • Egyszerű, online regisztráció.
  • Áttekinthető szerviz-szolgáltatások.
  • Átfogó árukínálat.
  • Testreszabott alkatrészek.
  • Egyszerű rendelés.
  • Hozzáértő kapcsolattartó partner.
  • Számos nemzetközi raktár.
Online-Shop
Online-Shop

A www.krone-trailerparts.com alatt mindent megtalálhat, a KRONE tengely-tartozékoktól a szerszámos dobozig, de számtalan tartozékot is találhat pótkocsijához. A megrendeléshez kattintson egyszerűen az „Ügyfél leszek“ gombra, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és olvassa el az ÁSZF rendelkezéseit. Fogadja el azokat, és legkésőbb a következő munkanapon megkapja hozzáférési adatait. A tájékoztató mappafülben, online részletes útmutató áll rendelkezésre.

Keresés alvázszám szerint
Keresés alvázszám szerint

Újdonság, hogy a KRONE online tartozékboltjában járműspecifikus alkatrészeket is rendelhet. Közvetlenül a járműre szabva. Az „Alvázszám” mezőbe írja be ehhez a KRONE alvázszámot és már indulhat is.

Gyors pótalkatrész-ellátás
Gyors pótalkatrész-ellátás

Mindegy, hogy testreszabott, vagy standard alkatrészre van szükség. Válassza egyszerűen ezt a linket: www.krone-trailerparts.com! A KRONE online pótalkatrész-vásárlási lehetőségével a KRONE olyan további megoldásokat kínál, amelyeknek köszönhetően még gyorsabban juthat pótalkatrészekhez. A pótalkatrészeket természetesen a továbbiakban is megrendelheti telefonon vagy személyes kapcsolattartójánál.

Raktárkezelő rendszer
Raktárkezelő rendszer

Ez még mindig nem minden, a háttérben is történik valami. A raktárban a közelmúltban bevezettük az „LVS“ raktárkezelő-rendszert. A KRONE ennek segítségével optimalizálja a rakománytárolókat és az anyagmozgató eszközöket. A sejtrácsos szerkezetnek köszönhetően a KRONE ki tudja bővíteni raktárkapacitását és a rakománytartók felosztása gyorsabb komissziózást tesz lehetővé. A KRONE új LVS rendszere teljesen kizárja a betárolási hibákat és területi kompetenciák, valamint szinergiahatások jönnek létre.

Cool Liner pótalkatrész-ellátás
Cool Liner pótalkatrész-ellátás

A Cool Liner pótalkatrész-ellátás a hővezetett KRONE pótkocsik KRONE gyártóüzeméhez közeli, saját raktárcsarnokkal rendelkezik, és további befektetéseket tervezünk.

A pótalkatrész-szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük
A pótalkatrész-szolgáltatást folyamatosan fejlesztjük

A pótalkatrész-szolgáltatás folyamatos fejlesztése gyors és megbízható pótalkatrész-ellátást tesz lehetővé Európa egész területén.

Az új beolvasó- és raktárkezelő rendszer segítségével a raktár összes logisztikai folyamatát optimalizáltuk:

  • Betárolási hibák elkerülése
  • Raktárkapacitások optimalizálása
  • A munkafeladatok nyomon követhetősége