Krone Telematics Smart Collect

Krone Telematics

Smart Collect

A KRONE Smart Collect telematikai és diagnosztikai egység összeköttetést teremt a haszonjármű (pótkocsi, cserehíd) és az internet-portál (pl. NicBase, FTP-Server …) között. A portál segítségével állapotinformációkat hívhat le a jármű, illetve a gép állapotában kapcsolatban és távirányítottan műveleteket válthat ki.

A belső GPS, GSM/UMTS és WLAN antennák alternatívájaként külső antennákat is használhat, amelyek FAKRA-csatlakozóval csatlakoztathatók. A belső akku még kikapcsolt tápfeszültség mellett is legalább egy-négy hetes üzemet biztosít (időintervallum függvényében), amelynek során a pótkocsi helyzete és a portálhoz viszonyított helyzete átadásra kerül. Az akku karbantartásmentes, élettartama alapértelmezetten tíz év.

A KRONE Smart Collect CAN vagy ETHERNET csatlakozással kapcsolódik a járműhöz, ami lehetővé teszi a gépállapot felügyeletét és a távdiagnózist. A hosszú időtartamú felügyelethez ezen túlmenően hosszú időtartamú naplózás is rendelkezésre áll. A mozgásokat belső gyorsulásérzékelő rögzíti, ami segít megakadályozni a gép vagy a pótkocsi ellopását.

A KRONE Smart Collect rendkívül széles hőmérséklet-tartományra került kialakításra; -30 °C-tól +70°C.

Felhasználás

  • Haszonjármű- és pótkocsi-telematika hőmérsékletírója a DIN EN 11838 szerint, hűtőszállítmányokhoz.
  • Távdiagnózis és távkarbantartás.
  • Járműpark-felügyelet, útszakasz-követés.
  • Lopásvédelem (mozgás, Geo-Fencing).

Előnyök

  • Egyszerűen szerelhető és karbantartható.
  • Egyszerű rendszerintegráció.