KRONE Trailer Axle

KRONE Trailer Axle

A kifizetődő minőség.

Hosszú pótkocsi-használatra tervezve - A KRONE legfontosabb célja a csekély Life Cycle Cost költség. A KRONE Trailer Axle gyártása során éppen ezért az első lépéstől kezdve a tartósság és a minőség a legfontosabb. Ez a megbízható és hosszú életű pótkocsi alapja.

Hatékonyság, felfelé csavarozva - Az alváz, a tengelyek és a fékberendezések aprólékos és ellenőrzött munkával kerülnek felcsavarozásra, és felszerelésre az abroncsok és a felépítmény. Végül ismét átfogóan ellenőrzik a tömörséget és a működést. Így jönnek létre a KRONE pótkocsik, amelyek robusztusság, gyakorlatiasság és kifizetőség tekintetében párjukat ritkítják.

Teszttel bizonyítottan hosszú élettartamú - Udvarunkat nem hagyhatja el olyan pótkocsi, amelynek minőségében nem vagyunk 100 százalékban biztosak. Partnereinkkel és kutatóintézetekkel együttműködve éppen ezért KRONE Trailer Axle tengelyeket szigorú vizsgálati módszer alkalmazásával, minden részlet tekintetében bevizsgáltuk. Sikerrel: Tengelyeink minden téren meggyőzőek voltak.

Csekély karbantartás-igényű 6 évig, kilométer-korlátozás nélkül - Nem csak ígérjük a minőséget: Nálunk meg is kapja! Elegendő az féléves fővizsgálat keretében végzett egyetlen ellenőrzés, és a tárcsafékes KRONE Trailer Axle csapágyára és tengelytestére 6 éves, kilométer-korlátozás nélküli garanciát adunk.

A változatok sokféleségének köszönhető, legmagasabb szintű rugalmasság - A KRONE Trailer Axle a jól bevált tárcsafékes változat mellett kisebb, 377 x 45 mm változatban is kapható. A KRONE mostantól kezdve Huckepack-gépegységet is kínál. Ennek köszönhetően a pótkocsit optimálisan a szállítási mindennapok igényeinek megfelelően szerelheti fel.

Az előnyök áttekintése

  • Minimális Life Cycle Costs.
  • Csekély karbantartásigény 6 évig, kilométer-korlátozás nélkül.
  • Egyszerű és gyors féktárcsa-csere.
  • Betétek cseréje különleges szerszám nélkül.

További különlegességek

Műszaki adatok

Tengelyterhelés: 9,0 t
Besajtolási mélység: ET 120 mm
Fék: 22,5" Haldex Modul DBT22LT
Fékhenger: Wabco
Nyom/ rugóközép: 2.040 mm / 1.300 mm
Menetmagasság: 240 – 300 mm
Teljes emelés: 190 mm
Gumiharmonika átmérője: 300 mm
Tengelycső-átmérő: 127 mm
Műszaki adatok a Profi Liner példája alapján Downloads

Vannak még kérdései?

Használja a kapcsolat-felvételi űrlapot A kapcsolat-felvételi űrlaphoz
Vagy keresse meg a legközelebbi kapcsolattartót

ADATLAPOKAT

Részletes adatlapokat itt talál: