Tradíció plusz innováció

Tradíció plusz innováció

Erőteljes víziók és ötletek biztosítják a vállalat jövőjét.

Több mint 110 éve a minőség és az innováció áll a KRONE vállalati filozófia középpontjában. Ez az alapelv még ma is mélyen gyökerezik. Mindig nagy hangsúlyt fektettünk termékvonalaink erőteljes, praktikus és hatékony kialakítására. Olyan mindenre kiterjedő szolgáltatást kínálunk, amelynek segítségével mindvégig a biztos oldalon maradhatunk.

Robusztus és kifizetődő - Pótkocsijainkat tartós hegesztési eljárás és stabil kialakítás jellemzi. Innovatív szállítási gyakorlatunk sem hagy kifogást a gyakorlatiasság és rakodási hatékonyság tekintetében. A végeredmény: a lehető legnagyobb gazdaságosság, minimális költségek mellett.

„All-in-KRONE“ - mindent egy kézből. - Az „All-in-KRONE“-pótkocsi fogalma alatt többek között a komplett KRONE pótkocsi értendő. Minden alkatrész olyan KRONE hivatkozási számmal rendelkezik, amelynek megadása esetén a szolgáltatásokkal, a karbantartással és a pótalkatrészekkel kapcsolatos kérdéseire még gyorsabban választ kaphat.

Első osztályú kivitel, európai szintű biztonság - Nálunk a KRONE alkatrészek mellett más gyártók alkatrészei is beépíthetők. Minden esetben első osztályú kivitelezésű és biztonságú pótkocsit kap, ami mögött természetesen ott áll az európai lefedettségű szervizhálózat is. Minőség iránti igényünk ugyanis nem ér véget a pótkocsiknál. Szolgáltatóként ott állunk a pótkocsik mögött. Ennek megfelelően kísérő szervizszolgáltatásaink kivétel nélkül testreszabottak és az Ön igényeihez igazodnak.