Krone Cool Liner City

Cool Liner City

Városi igényekre tervezve

A belvárosi teherforgalom magas igényeket támaszt az áruszállítással szemben: Rugalmas, robusztus és mindenekelőtt fordulékony pótkocsira van szükség ahhoz, hogy a legszűkebb területen is gyorsan lehessen lépni.

A Cool Liner City tökéletesen megfelel ezeknek az igényeknek: A gyakori rámpadokkolásnak is ellenálló, masszív záró-travezzel rendelkező robusztus alvázának, az alacsony karbantartás-igényű, gyors reagálású egyrudas kényszerkormányzásának és a kataforetikus merülő-lakkozással, valamint a kapcsolódó porbevonással kezelt váznak köszönhetően hosszú ideig megőrzi az értékét. A Cool Liner City minden porcikáján érződik a jól bevált KRONE minőség. A City-váz 1-, 2- vagy 3 tengelyes, 27 vagy 33 Euro-raklapos változatban kapható. A Cool Liner City rugalmasan használható bármely standard vontatógéppel és fordulékonyabb az azonos raklaphosszúságú, szóló teherautóknál.

A belvárosi szállítás jövője - Hollandiában, Angliában, Olaszországban és Németországban jogszabályi előírások szabályozzák a kora reggeli és a késő esti áruszállítás megengedett zajszintjét. A jogszabályi előírások teljesítése érdekében már 1999-ben megkezdték a zajcsökkentett kivitelű tehergépjárművek fejlesztését. A PIEK-program (PIEK = csúcs, a megengedett legmagasabb zajterhelést jelenti) csökkentett zajszintű termékek fejlesztését és piaci bevezetését eredményezte.

Az előnyök áttekintése

  • Szélsőséges fordulékonyság.
  • PIEK-kivitel.
  • Alumínium elmozdulás-gátló ék.
  • Rakodófal-előkészítés.

További különlegességek

Műszaki adatok

Típus: SER 10 zLNZ-S
Nyeregterhelés: 12 000 kg
Tengelyterhelés: 10.000 kg (műszakilag lehetséges)
eng. össztömeg: 22.000 kg (műszakilag lehetséges)
Önsúly: kb. 6.500 kg (hűtőgép nélkül)
Felfüggesztési magasság: 1 130 mm (üresen)
Nettó belső hosszúság: 10 845 mm
Nettó belső szélesség: 2 460 mm
Nettó belső magasság: 2 550 mm
Külső szélesség: 2 600 mm
Méretek és tömegek alapkivitelben Downloads

Vannak még kérdései?

Használja a kapcsolat-felvételi űrlapot A kapcsolat-felvételi űrlaphoz
Vagy keresse meg a legközelebbi kapcsolattartót

ADATLAPOKAT

Részletes adatlapokat itt talál: