Krone Cool Liner Pharma

Cool Liner Pharma

A német gyógyszertörvény egyértelműen meghatározza a gyógyszerek, illetve gyógyszer-hatóanyagok tárolásával és szállításával kapcsolatos követelményeket: A 7.§ az alábbiakat tartalmazza: „A kiindulási anyagokat, köztes és végtermékeket, valamint a visszaállítási mintákat úgy kell tárolni, hogy minőségük ne romoljon le és elkerülhetők legyenek a felcserélések. A követelményekkel való egyezés ellenőrzés érdekében a tárolás és a szállítás kritikus paramétereit ellenőrizni kell és fel kell jegyezni. […] A tároló- és az üzemen belüli szállításra szolgáló tartályoknak olyan kialakítással kell rendelkezniük, hogy tartalmuk minősége ne romoljon le.“

A Cool Liner Pharma példamutatóan teljesíti ezt a jogszabályban előírt követelményt. Mindezt a Pharmaserv GmbH & Co. KG, valamint az European Institute for Pharma Logistics GmbH tanúsította. A Pharmaserv a Lübtheen-i gyárban tanúsítja a KRONE járműveit. A többnapos tesztelés során a legkeményebb feltételek mellett vizsgálják meg a KRONE Telematics rendszerrel felszerelt Cool Liner járműveket. A járműgyártásban ennek során számtalan adatgyűjtőt helyeznek fel a jármű megfelelő pontjára, amelynek segítségével megszakítás nélkül nyomon lehet követni a hőmérséklet-adatokat és igazolni lehet a felépítmény egyenletes hőelosztását. A KRONE Telematics portál ezen túlmenően folyamatos külső felügyeletet és ellenőrzést tesz lehetővé. Eredménye: Járműveink kifogástalanul teljesítik a járműipar által megkövetelt olyan értékelőírásokat, amelyek pl. a felépítmény kiváló szigetelésére, az egyenletes hőeloszlásra és az anyagválasztás és feldolgozás különleges higiéniai követelményeit.

A KRONE Cool Liner ráadásul EIPL-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ezt a tanúsítványt az European Institute for Pharma Logistics GmbH állította ki, amely intézet napjainkra a gyógyszeripar és a logisztika közötti tudástranszfer és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások igazi kapcsolódási pontjává vált. A gyógyszeripari tanúsítvánnyal rendelkező Cool Liner-t a KRONE különféle kialakítási változatokban kínálja. Mono vagy akár Multitemp-kivitelű hűtőgépek is beszerelhetők. A kínálatban a Carrier Vector 1950 T, valamint a Thermon King SLXe 400 és a SLXe Spectrum szerepel (opcionálisan a megfelelő kiegészítő párologtatóval is elérhető).

Az előnyök áttekintése

  • Az IQ (installáció-tanúsítás) és az OQ szükségtelen (a gyakorlatban minden járműnél szükséges).
  • Biztonság a pótkocsi gyógyszeripari alkalmassága tekintetében.
  • Idő- és költség-takarékosság.
  • Szükség esetén támogatás PQ esetén (teljesítmény-tanúsítás).

További különlegességek

Vannak még kérdései?

Használja a kapcsolat-felvételi űrlapot A kapcsolat-felvételi űrlaphoz
Vagy keresse meg a legközelebbi kapcsolattartót

ADATLAPOKAT

Részletes adatlapokat itt talál: