Nyomós érvek

Nyomós érvek

Krone pótkocsi.

Sok érv szól a KRONE mellett: mindenekelőtt minőségi és szerviz-szolgáltatási jellemzők. Kézzelfogható elvekre építünk annak érdekében, hogy termékeink még jobb teljesítménnyel rendelkezzenek. Ebben Ön is egészen biztos lehet.

Garantált értéktartás - A Krone pótkocsinál alapvetően katódos merülőfestést, valamint az ezt követő porbevonásos festést alkalmazzuk – a színt akár Ön is megválaszthatja. Ez sugárzó fényt, a lehető nagyobb kőfelverődés-állóságot és védelmet kölcsönzi az alváznak.

Stabil alváz - a KRONE hegesztett alváza tökéletesen teljesít a kemény fuvarozási hétköznapok kihívásaival szemben. Rendívüli terhelhetőség a be- és kirakodás során – ebben teljesen biztos lehet.

Egyszerű berakodás - A KRONE Multi Safe System – tanúsított rakománybiztosítási megoldásunk. Segítségével a szállításbiztonsággal szemben támasztott összes követelménynek eleget tehet. Rugalmas, gyakorlatias és megbízható.

Tengelyeken – ráadásul milyeneken - Kiváló minőségű, csekély karbantartás-igénylő és rendkívül megbízható KRONE Trailer Axle tengelyeket kínálunk tisztességes áron. Természetesen más minőségi gyártók jól bevált széria-részegységei közül is választhat. Élvezze tehát a nagyszerű kivitelezett pótkocsi előnyeit. Teljesen biztos lehet abban, hogy szervizhelyzetben mindig és mindenhol a megfelelő pótalkatrészt kapja.