Funkciók

Tudja, hol van a pótkocsi. Helymeghatározás.
Tudja, hol van a pótkocsi. Helymeghatározás.

A Ön diszpozíciója dobogós helyen. A „Pozíció“ telematikai funkcióval folyamatosan tájékozódhat fuvaregysége helyzetéről és megfelelő előrelátással gondoskodhat a hatékony diszpozícióról.

Mindent dokumentál. Ajtó-ellenőrzés.
Mindent dokumentál. Ajtó-ellenőrzés.

Pótkocsiját magas biztonsági szinttel rendelkező objektummá változtatjuk. Különleges ajtóérzékelők ellenőrzik az ajtókat és a kapukat. Ennek megfelelően minden manipulációt kizárhat, közben hiba nélkül dokumentálhatja az árugondozást.

Könnyebb higgadtnak maradni. Hőmérséklet-ellenőrzés.
Könnyebb higgadtnak maradni. Hőmérséklet-ellenőrzés.

Egyértelműen áttekintheti az adatokat. A hőmérséklet-jelentések, riasztási információk és hűtőgép-adatok folyamatosan felügyelet alatt állnak, átadásra kerülnek és 18 hónapon keresztül dokumentálásra kerülnek. Így biztos lehet abban, hogy minden követelménynek eleget tesz: az EU-irányelveknek, az ügyféligényeknek, mindenekelőtt pedig a saját igényeinek.

Tudja, mi történik. Műszaki csomag.
Tudja, mi történik. Műszaki csomag.

A technológiai csomag segítségével folyamatosan tájékozódhat pótkocsija állapotáról. Az EBS-adatok kiolvasásától egészen a csatoló-érzékelőig. Ennek köszönhetően időben tájékozódhat az esedékes karbantartásokról és ezt közvetlenül be is tervezheti.

Elválaszthatatlan. Hozzárendelve.
Elválaszthatatlan. Hozzárendelve.

A csatlakozási állapot segítségével folyamatosan tájékozódhat a pillanatnyi felkapcsolási helyzetről. Pontosan meg tudja állapítani, hogy a flotta melyik járművét melyik vontató húzza. Ezen túlmenően ezzel az állapotüzenettel közvetlenül tájékozódhat arról, hogy megfelelően csatlakoztatva van-e a vontató és a pótkocsi közötti csatlakozó.

Egy mindenkiért. Az EN12830 szabvány szerinti integrált hőmérsékletíró.
Egy mindenkiért. Az EN12830 szabvány szerinti integrált hőmérsékletíró.

A KRONE Telematics tanúsított hőmérséklet-érzékelője szükségtelenné teszi külön hőmérsékletíró alkalmazását a hűtőkocsin. A KRONE Telematics teljes mértékben átveszi a hűtőgép hőmérsékletírójának feladatait. A hőmérséklet-adatokat egyedileg kiválasztott időközökben, táblázatos formában állíthatja össze. A hűtőlánc hitelesített hőmérséklet-grafikonját dokumentumként már a szállítmány megérkezése előtt az ügyfél rendelkezésére bocsáthatja. Ez nem jelent szükségtelen várakozást a járművezetőnek, mivel a dokumentum már előzőleg leellenőrizhető. A KRONE Telematics a KRONE hőmérsékletíróval többfunkciós eszköz. A normál telematikai adatok és a tanúsított hőmérsékletadatok kerülnek átadásra. Pharmaserve-megfelelőség.

Kommunikáljon közvetlenül a hűtőberendezéssel. A távirányító.
Kommunikáljon közvetlenül a hűtőberendezéssel. A távirányító.

A Live-adatátvitel forradalmasította a hűtőberendezés átfogó ellenőrzését. A minőségbiztosításban valódi előrelépést jelent, mert a hűtőláncot szilárdan a kezében tarthatja. 2 irányú kommunikáció – ellenőrzés és beavatkozás. 

Technikai kiegészítő opció.
Technikai kiegészítő opció.

A KRONE Telematics olyan technológiai csomag telepítését is lehetővé teszi, ami a pótkocsi állapotáról, a fékekről, a rakományról és az abroncsnyomásról ad tájékoztatást.

Tartály-kijelző.
Tartály-kijelző.

Minden KRONE hűtőkocsinál vagy hűtőszekrénynél a KRONE opcionális tartálykijelzőt is kínál. Ez a kiegészítő opció a pótkocsi homlokoldalán elhelyezett hűtőgép-tartály állapotkijelzőt is tartalmaz. Ezen túlmenően a pótkocsi tartály-állapotait kényelmesen átadhatja a KRONE Telematics Portálra, így folyamatosan képben lehet pótkocsija tartály-állapotáról.

Utólagos felszerelés.
Utólagos felszerelés.

A KRONE Telematics gyártótól függetlenül természetesen utólagosan is felszerelhető. Keresse munkatársunkat.

Door Protect.
Door Protect.

A KRONE Telematics Door Protect olyan telematikailag vezérelt ajózár-rendszert tartalmaz, amely megfelelő védelmet nyújt nagy értékű termékek (cigaretta, gyógyszer, villamossági cikk, stb.) szállítása során. Ennek során a rendszer úgy működik, hogy a farrész különleges fejlesztésű, magas biztonsági szintű ajtózáró rendszerrel reteszelhető. A szállítás során az ajtók zárt állapotban maradnak és jogosulatlanok nem tudják kinyitni azt. Minden műszaki szerkezeti elem folyamatosan, telematikai megoldással felügyelhető. Ezen túlmenően, a szállítási eseményeknél azonnal riasztást és üzenetet küld a diszponensnek vagy a felügyelő szolgálatvezetőnek. Az ajtónyitásra csak a vezető és a diszponens, illetve a felügyelő szerv együttműködésével kerülhet sor. A vezető a vezetői kód megadásával csak akkor tudja kireteszelni az ajtózár- rendszert, és akkor tudja kinyitni a hátsó ajtókat, ha a KRONE Telematics Portal alkalmazáson keresztül kikapcsolta a rendszert. A KRONE Telematics Door Protect teljes védelmet nyújt a magas lopásveszélynek kitett szállítmányoknál (TAPA megfelelőség).