Krone pótkocsi

Termékek

Sok hely az Ön rakományának.

Megfelelő pótkocsi minden kihívásra - Optimális megoldást kínálunk a szállítási üzletág minden igényére. Fedezze fel új innovációs és minőségi etalont teremtő termékeinket. Olyan pótkocsi-kínálattal rendelkezünk, ami értéktartó, egyúttal pedig megfelel a gyakorlati élet igényeinek és felhasználóbarát.

Mindig megfelelő megoldás – megfelelő jármű minden felhasználási célhoz: Ajánlatunk az összes felhasználási célnak megfelelő és különféle specifikációknak eleget tevő ponyvás félpótkocsik megoldásokat kínál, a sokoldalúan használható Profi Liner-től kezdve egészen az olyan specialistákig, mint amilyen pl. a Paper Liner vagy Coil Liner. A Mega Liner lehető legnagyobb raktérfogatától a Paper vagy Coil Liner különleges rakománybiztosító-felszereléséig. A KRONE pontosan tudja, hogy mire van szükségük a profi fuvarozóknak, éppen ezért ügyel a gyakorlati részletekre.

Profik profik számára gyártják a KRONE szekrényfelépítményeit is. A Dry Liner és a Cool Liner tökéletesen alkalmas hűtött-, friss- és szárazáru-szállításra. Ügyfeleink számtalan változat közül választhatnak, a virágszállítótól kezdve, a húsfelfüggesztő pályás és az emeletes megoldáson keresztül, egészen a Multitemp szigetelőfalig.

Robusztus és többfunkciós – ezek a tulajdonságok jellemzik a Krone konténer-alvázat és a cserefelépítményt. Gyakorlatias, sokoldalú, kényelmesen kezelhető – ezeket a feltételeket kell teljesíteniük az alvázaknak és a cserefelépítményeknek is. A Krone természetesen itt is ügyel az aerodinamikus formatervre.

A KRONE sokoldalú gyártási programját az utánfutók és felépítmények teszik teljessé. Egyszerű és biztonságos kezelésük, ellenőrzött részegységeik, első osztályú megmunkálásuk, valamint a kataforézises és porszórásos festési eljárásnak köszönhető tartós védelem olyan befektetéssé teszi a KRONE járműveit, ami mindenképpen megéri.