Tradition plus innovation

Tradition plus innovation

Robuste visioner og ideer sikrer virksomheden for fremtiden.

Gennem 110 år har kvalitet og innovation stået i forgrunden af KRONES virksomhedsfilosofi. Også i dag er denne tilgang konsekvent forankret. Vi satser altid på robust, praktisk og effektivt udstyr i vores produktlinjer. Samtidig tilbyder vi en omfattende service, så du og din trailer altid er på den sikre side.

Robust og rentabel - Vores trailere står for solide svejsemetoder og et stabilt udstyr. Og vores innovative transportpraksis opfylder alle ønsker, når det gælder anvendelighed og lasteffektivitet. Det samlede resultat: maksimal økonomi med minimale omkostninger.

"All-in-KRONE" - det hele fra samme leverandør - Bag begrebet "All-in-KRONE"-trailer gemmer der sig bl.a. den komplette KRONE-trailer. Alle dele er forsynet med et KRONE-referencenummer, og på den måde kan vi hjælpe dig endnu hurtigere med alle spørgsmål omkring service, vedligeholdelse og reservedele.

Førsteklassesudstyr, sikkerhed i hele Europa - Hos os kan du beslutte dig for udstyr kun med KRONE-dele eller for integration af komponenter fra andre producenter. I alle tilfælde får du en trailer med førsteklassesudstyr og den sikkerhed, at du kan falde tilbage på et servicenet i hele Europa. Vores kvalitetskrav ophører nemlig ikke ved vores trailere. Vi opfatter os selv som servicevirksomhed, der tager sig af alt omkring traileren. Derfor er alle vores ledsagende serviceydelser skræddersyet til at kunne opfylde dine behov.