KRONE ScanBalt UAB

Krone ScanBalt UAB er den eneste officielle repræsentant for den tyske trailer producent Fahrzeugwerk Bernard KRONE GmbH & Co. KG i Litauen. I over 20 år har vi solgt og udlejet KRONE produkter af højeste kvalitet.

Hvad kan Krone ScanBalt UAB tilbyder dig?

Vi tilbyder moderne teknologiske og tekniske løsninger fra producenten KRONE, designet til ægte fagfolk inden for transport. Tyske kvalitetsprodukter, løbende investeringer i innovation og automatisering af produktionsprocesser samt streng kvalitetskontrol garanterer ekstraordinær funktionalitet, pålidelighed og holdbarhed hos KRONE trailere.

Om os og KRONE

Krone ScanBalt UAB blev grundlagt den 1. juni 1998 som et datterselskab til den danske Krone distributør Krone Skandinavien A/S. I 2010 købte en af Europas største trailer producent Fahrzeugwerk Bernard KRONE Krone ScanBalt Gruppen. Siden da er sortimentet af KRONE køretøjer vokset hurtigt, og i dag omfatter gardintrailere, plast- og metal isotermiske trailere, containerchassis, køletrailere, samt forskellige andre trailere. I 2018 fejrede vi 20-års jubilæum for vores succesfulde præstation i Litauen, og vi har ikke til hensigt at stoppe - vi vil fortsætte med at vokse og forbedre de produkter, samt være en af de markedsførende leverandører af transport materiel.

Vi tilbyder følgende tjenester

  • Salg af nye og brugte køretøjer.
  • Udlejning af gardintrailere, køletrailere, bokstrailere og containerchassis.
  • Finansiering muligheder.
  • Salg af originale KRONE reserve dele.
  • Organisering af garantireparationer i Litauen og i udlandet.
  • Køb af KRONE køretøjer fra kunder og Trade-in.

Besøg os i Vilnius, st. Stasilu 21

Et professionelt team af dygtige personale venter på dig hver dag - vi er klar til at rådgive dig og hjælpe med at vælge KRONE trailere, som opfylder bedst din behov. Hos os finder du en bred vifte af nye og brugte køretøjer, og du kan også bestille trailere af den specifikation, du har brug for. Hvis du støder på problemer under driften af produkter - vil vores eksperter, inden for garanti og teknisk vedligeholdelse af trailere, besvare alle dine spørgsmål og sende dig til de nærmeste service workshops.