Krone-teamet

Krone-teamet

God atmosfære skaber kvalitet.

Hos os har alle medarbejdere det samme mål. De ønsker at levere den bedste løsning til vores kunder og deres situation. For at vores medarbejdere kan leve op til dine og vores egne kvalitetskrav, udgør uddannelse og videreuddannelse bærende søjler i vores virksomhedsfilosofi.

Unge mennesker er vores fundament - Hos KRONE gennemfører adskillige unge mennesker en uddannelse inden for alle mulige forskellige fagområder. På den måde kan vi dække en stor del af behovet for kvalificeret arbejdskraft fra egne rækker.

En velfunderet uddannelse som basis for kvalitet - Den klassiske adgang til en karriere hos KRONE er en erhvervsuddannelse inden for et erhvervsteknisk eller handelsmæssigt fagområde. Sideløbende med dette tilbyder KRONE mulighed for uddannelse, der både rummer studium og praktik.

Adgang til forfremmelse - Som adgangsmulighed for studerende findes der hos KRONE et krævende toårigt traineeprogram med det formål at kunne rekruttere ny ledere til virksomheden.

Vi sørger for mere viden på vejen - Naturligvis støtter vi også vores personale med forskellige videreuddannelsesmuligheder, som møder meget stor respons.