KRONE ScanBalt Group

Ved Krone ScanBalt elsker vi vores kunder, og vores medarbejdere arbejder passioneret for vores forretning.

Hos Krone ScanBalt arbejder vi hårdt for at imødegå og indfri kundernes forventninger. Markedet for trailerproduktion og –salg er fantastisk, og vi er stolte af at være en del af det. Vores daglige mål er at støtte kundernes værdikæde ved at give dem fuld adgang til vores trailerprogrammer, -løsninger og –reservedele.

Vi har opbygget et stærkt team af professionelle medarbejdere, der hjælper os med at nå vores mål. Vi sigter efter at være den foretrukne arbejdsplads, fordi vi tror på, at tilfredse og motiverede medarbejdere kan skabe stærke forbindelse og godt samarbejde med kunder og forretningspartnere.

Lidt historie

Krone ScanBalt A/S blev grundlagt som et datterselskab til Krone Scandinavien A/S i 1997 med fokus på handel af brugte trailere melle Skandinavien og de baltiske lande.

I 2001 blev Krone ScanBalt endvidere forhandler af nye trailere i de baltiske lande, først i Litauen, så i Letland og Estland og til sidst i Ukraine.

Krone ScanBalt Gruppen har siden 2010 været datterselskab til Fahrzeugwerk Bernhard Krone GmbH & Co. KG.

I dag er vi repræsenteret i seks lande: Estland, Letland, Litauen, Rusland, Ukraine og Hviderusland, hvor vi har forskelligartede afdelinger, såsom New Trailer sales, Krone Used, Spare Parts, ScanBalt Fleet, Finance, administration, marketing, HR, Eftermarked/garanti and IT/Telematics.

Lige nu er vi 75 medarbejdere, og vi vokser os større hele tiden.