Brüggen i Lübtheen

Lübtheen

I 2004 overtog Brüggen det tidligere MV Lübtheen GmbH i Lübtheen. Her ligger nu den mest moderne erhvervskøretøjsfabrik i Europa efter investeringer i teknik på et tocifret millionbeløb i euro. Fabriksanlægget omfatter et areal på over 430.000 m² og et bebygget areal på ca. 52.000 m². I Lübtheen fremstiller over 900 medarbejdere i gennemsnit mellem 8.000 og 9.000 aktivt og passivt kølede enheder om året, eksklusivt til Krone.

Brüggen producerer og leverer kølesættevogne, tørlast- og ferskvaresættevogne samt vekselladskasser i 40 lande. De vigtigste eksportmarkeder er Spanien, Polen, Danmark, Holland og Italien.

Brüggen SWAP Service GmbH beskæftiger 25 medarbejdere. Virksomheden supplerer porteføljen med reparation af havarerede køretøjer, organiserer og afsender originale reservedele samt uddanner fagfolk fra serviceværksteder.

Med sine specialister fremstiller Brüggen alle kernekomponenter til køretøjschassiser og kasser på sin egen fabrik for at bevare kvalitetsniveauet. Kølesættevognene Cool Liner opfylder kravene til fødevarehygiejne i kraft af deres isoleringsegenskaber. De er som standard fremstillet i henhold til PIEK-retningslinjerne for støjsvag leverance til fødevarebutikker i beboelsesområder. I udførelsen "Pharma" opfylder Cool Liner de høje kvalitetskrav for lægemiddelindustrien. Flerkammersystemer med forskellige temperaturzoner i kølerummet sænker energiomkostningerne og skåner miljøet. Telematiske systemer og sensorik bidrager til sikkerheden og flådestyringen samt til at opretholde kølekæden.