Stærke argumenter

Stærke argumenter

Krone-trailere.

Mange gode grunde, kvalitets- og servicekendetegn taler for Krone. Vi satser på håndfaste principper, så din performance bliver endnu stærkere gennem vores produkter. Det kan du regne med.

Garanteret værdibevarelse - Krone-trailere findes altid med katodisk dyplakering inklusive efterfølgende pulverlakering - også i din ønskefarve. På den måde opnår chassiset en strålende glans, modstandsdygtighed over for stenslag og bedst mulig beskyttelse.

Stabilt chassis - KRONE-trailernes svejsede chassiser er klædt på til at klare kravene i den rå transporthverdag. Ekstrem robust og usædvanligt belastbar under på- og aflæsning - det kan du regne med.

Læsning på den nemme måde - Vi satser på KRONE Multi Safe System - en certificeret løsning til sikring af din last. På den måde kan alle krav til transportsikkerhed opfyldes. Fleksibelt, praktisk og pålideligt.

Vi holder dig kørende med de bedste aksler - Vi tilbyder dig en KRONE-traileraksel til en rimelig pris. Det er en traileraksel i høj kvalitet, der kun kræver lidt vedligeholdelse, og som er yderst pålidelig. Naturligvis fås der imidlertid også gennemprøvede standardkomponenter fra andre kvalitetsproducenter. Glæd dig altså til en trailer med kvalitetsudstyr. Og med vished om, at du i tilfælde af servicering altid og overalt får den rigtige reservedel.