KRONE ScanBalt A/S

Krone ScanBalt A/S er en dansk virksomhed, som siden 1. januar 2013 har været ejet af KRONE-koncernen i Tyskland.

Hos Krone ScanBalt A/S arbejder vi med kundetilpassede løsninger. Vi leverer transportmateriel til hele Danmark, og vores Krone Standardprogram gør, at vi kan tilbyde komplette trailere, påhængsvogne, chassiser samt veksellad og reservedele. Nysalget i Danmark beløber sig til ca. 2.300 enheder på årsbasis.

Vi har p.t. 27 ansatte i Danmark og fik i 2011 nyt domicil i Padborg, hvor vi også har 78.000 m2 kontor og lagerplads. På adressen i Padborg er der også mulighed for at se vores udstilling af nye trailere.

Hos Krone ScanBalt A/S stræber vi efter høje standarder, og vi arbejder på at bevare en stærk, langsigtet og voksende position på markedet.

Vi lægger stor vægt på tæt og målrettet samarbejde samt dialog og sparring med både vores kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere. I ethvert samarbejde sigter vi mod at udnytte vores ressourcer på den mest effektive og bæredygtige måde.

Vi er bevidste om, at vi bliver vurderet på vores handlinger. Du kan som kunde eller samarbejdspartner hos Krone ScanBalt A/S være sikker på, at vi handler i overensstemmelse med gældende lovgivning og efterlever vores forretningsprincipper.