Krone-erhvervskøretøjsgruppen

Krone-køretøjsgruppen

En passende løsning til alle transportopgaver.

Overblik over det hele - denne strategi har Krone konsekvent gennemført i flere år og har tilsvarende positioneret sig på området for erhvervskøretøjer. Med grundlæggelsen af den nye KRONE-køretøjsgruppe positionerer KRONE sig bedst muligt til at møde fremtidens udfordringer.

I begyndelsen af 2016 blev det gjort officielt, at Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH og BRÜGGEN-køretøjsfabrikkerne samt serviceselskaberne skulle fusioneres med hinanden i form af en ny KRONE-køretøjsgruppe. Også de hidtidige KRONE-datterselskaber som gigant Achsen, KRONE Used, trailerfabrikken i Tyrkiet og de forskellige udenlandske salgsselskaber blev integreret i den nye KRONE-køretøjsgruppe.

Eftersom der i familien hos den mangeårige kompetencepartner BRÜGGEN ikke fandtes en arvtager til virksomheden, besluttede familierne Brüggen og Krone sig i fællesskab for en fusion af virksomhederne.

I kraft af den nye alliance flettes virksomhederne konsekvent og strategisk sammen. Under arbejdstitlen "Progress 2020" skal alle produktionslokaliteter (Werlte, Herzlake, Dinklage, Lübtheen og Tire) i de kommende år knyttes sammen med hinanden, så der overalt arbejdes med den samme produktarkitektur, den samme organisationsstruktur, de samme processer og med et fælles it-system. På den måde skaber KRONE-erhvervskøretøjsgruppen basis for yderligere international, bæredygtig og profitabel vækst i en konkurrencesituation, der hele tiden bliver hårdere.

Mærkerne KRONE, Brüggen og Gigant består fortsat uændret. Inden for udvikling, produktion og indkøb udnyttes synergier med henblik på at være endnu mere effektiv. Den nye KRONE-køretøjsgruppe handler under navnet KRONE Commercial Vehicle SE. Virksomhedens hovedsæde befinder sig i Werlte, der ligger i Emsland, Niedersachsen i Tyskland