Allomfattande service för KRONE Trailer Axel

Premiumservice för en premiumaxel: KRONE Trailer Axel är integrerad i vårt omfattande serviceerbjudande. Alla dina komponenter har ett KRONE artikelnummer för entydig identifiering. Våra kunder kan på så sätt smidigt beställa alla typer av reservdelar direkt från KRONE och deras auktoriserade partner. Auktoriserade servicepartner finns i hela Europa. Många av dessa verkstäder har ett komponentset för KRONE Trailer Axel med alla viktiga reservdelar såsom bromsskivor, bromsok och bromsbelägg. Stillestånd vid haveri kortas därmed ned avsevärt och trailern är tillbaka på vägen snabbare. Dessutom kan KRONEs kunder även använda den moderna och okomplicerade söktjänsten online vid behov av axelservice: Du får då snabbt information om var närmaste KRONE servicepartner befinner sig. Kunder med egen verkstad kan även köpa alla reservdelar online i webbutiken.

Här kan du hämta instruktioner och diagram för underhåll och möjlig reparation av KRONE Trailer Axel. Alla video och instruktioner är på engelska.

Byte av ABSByte av luftbälg till axellyftByte av bromsbeläggByte av bromsokByte av bromsskivaByte av bromscylinderByte av klämringar (fäste)Byte av luftbälgByte av hjullagerByte bussning till luftfjädringByte av stötdämpare

Tel.: +49 (0) 59 51/ 2 09-0
© 2012 - 2019
Fahrzeugwerk Bernard KRONE GmbH & Co. KG
| Bernard-Krone-Straße 1
| D-49757 Werlte | Tel. +49 (0) 5951/209-0; Fax +49 (0) 5951/209-98 268
Facebook

Facebook

KRONE bei YouTube

YouTube

KRONE bei XING

XING